3D-Tuinwandeling icoon

Een spannend en uniek 3D-tuinontwerp

Wandel door uw toekomstige tuin

Uw ideale tuin is een tuin die voldoet aan uw wensen en eisen.
Een tuin die binnen met buiten verbindt en één is met zijn omgeving.
Dat vraagt om een uniek ontwerp.

Bijzonder 3D-tuinontwerp

Een goed ontwerp heeft een spannende ruimtelijke indeling, karakteristieke lijnen, straalt eenheid en rust uit en, heel belangrijk, past bij u.

We luisteren graag naar uw ideeën en combineren die met originele inzichten, innovatieve oplossingen, duurzame materialen en de juiste beplanting.

Om vervolgens tot een goede keuze te komen, zou u eigenlijk door ons tuinontwerp moeten kunnen lopen…

Een realistisch beeld met een 3D-tuinwandeling

Met een 3D-tuinontwerp maakt u een wandeling door uw nieuwe tuin. U ziet de tuin van alle kanten, wordt getriggerd door spannende doorkijkjes, kunt onder de pergola doorlopen en geniet van een harmonieus geheel.

U ervaart wat een 2D-tekening u niet kan laten zien: Hoe verhoudt de tuin zich tot het huis? Waar komt de vijverpartij het beste tot zijn recht? Hoe ziet de tuin in bloei eruit? Welk beeld krijgt u vanuit de woonkamer? Wat doet het uitgetekende lijnenspel in het echt?
De 3D-tuinwandeling geeft u een eerlijk en realistisch beeld, zodat de juiste beslissing opeens heel eenvoudig is.

Na een jaar

"Ik wilde dat het terras aansluit op de sfeer en het concept binnen, maar dat het ook zeker een ‘blikvanger’ voor het dorp werd en niet moest lijken op een ‘standaard terras’. Ik had al eens eerder samen gewerkt met Roel en dat was prima bevallen. Ik nam in de eerste fase voor het ontwerp dan ook contact met hem op. Ik gaf in grote lijnen aan wat en hoe ik het wilde. Enige tijd later kwam Roel langs met zijn 3D animatie over hoe hij het ontwerp verder uitgewerkt heeft. Het mooie aan zo’n 3D animatie is, is dat je gelijk een duidelijke beeld krijgt van hoe het er daadwerkelijk uit komt te zien. Ik was meteen enthousiast!"

De pastorij in Hoogerheide

Lees meer ervaringen »

de Dooij-3670
de Dooij-6128

Hoe krijgt u een uniek tuinontwerp?

Tijdens een inspirerend gesprek inventariseren we uw wensen en eisen. Daarnaast kijken we naar de stijl van uw woning en de natuurlijke omgeving om te zien welke planten passen bij uw tuin. Door van uw tuin een miniatuurlandschap te maken, ontstaat een natuurlijke verbinding tussen alle elementen. Het totaal vertalen we in een 3D-tuinontwerp voor uw ideale tuin.

Hierna nemen we u mee op een verrassende 3D-tuinwandeling. U krijgt niet alleen een goed beeld van de tuin, maar u kunt ook eenvoudig aangeven wat u anders wilt.
Op basis van uw reactie finetunen we het ontwerp tot het helemaal uw ideale tuin is. Daarna ontvangt u het definitieve 3D-tuinontwerp met daarin alle planten, bomen en elementen zoals tuinmeubels en verlichting.