Tuinaanleg De Dooij Tuinontwerp

Uw tuin zoals de architect het bedoeld heeft

Een mooi ontwerp vraagt om de juiste tuinaanleg

Tijdens uw 3D-tuinwandeling heeft u al door uw ideale tuin gelopen.
Tijd om van het tuinontwerp uw droomtuin te maken!
En wie kan dat beter dan Roel met zijn team?

De Dooij Tuinontwerp

De tuinaanleg maakt het ontwerp

Een goed tuinontwerp is stap één. Stap twee, de tuinaanleg, kan uw ontwerp maken of breken. Een exacte opvolging van het ontwerp is daarom erg belangrijk.
Onder leiding van tuinexpert Roel de Dooij leggen we de tuin aan, zoals het ontwerp bedoeld is. Alles klopt: het uitgetekende lijnenspel, strak en vakkundig aangebrachte materialen, een goede ondergrond en de benodigde meststoffen, de juiste plantdichtheid en het groen op de juiste diepte geplant, aandacht voor de afwatering en natuurlijk de details. U wordt verrast door het 3D-ontwerp dat letterlijk en nauwkeurig tot leven komt.

Droomtuin in wording

We werken met een vast team van (Nederlandssprekende) vakmensen. Hierdoor kunnen we het beoogde eindresultaat garanderen. Onze eigen timmerman maakt onder andere de veranda’s en tuinhuisjes, de technicus regelt de tuinverlichting en onze stratenmaker legt het terras. We zijn op elkaar ingewerkt, werken rustig en vlot. Wij hebben de kennis en ervaring, werken met duurzame materialen en leveren maatwerk. U hoeft nergens achteraan te gaan: we regelen alles voor u.

Na een jaar

"Roel verwerkte onze wensen in zijn ontwerp, gaf duidelijk aan wat we wel en niet moesten doen en met zijn eigen creatieve en deskundige inbreng zijn we tot een mooi tuinontwerp gekomen. Dit alles verwerkt in een filmpje hoe het gaat worden is echt fantastisch.

Hoe je het op de film zag is het ook echt geworden. De contouren, de kleuren, de soorten en vorm van planten, de tuinverlichting zijn helemaal in balans zodat het een eenheid vormt en rust uitstraalt als je in de tuin zit of er doorheen loopt."

Carla en Adrie uit Ossendrecht

Lees meer ervaringen »

de Dooij-8167
de Dooij-6224

Flexibel

Zijn er onvoorziene omstandigheden of wilt u last-minute toch bijvoorbeeld een pergola in de tuin? Omdat de tuinarchitect dagelijks aanwezig is, zijn we tijdens de tuinaanleg flexibel en kunnen we aanpassingen snel doorvoeren.
Met Roel heeft u altijd één aanspreekpunt. Hij blijft de eindverantwoordelijke en ziet toe op het beloofde resultaat.

Garantie

Wij staan voor de kwaliteit van de planten en hun ondergrond. Daarom geven we 1 jaar garantie op beplanting en zorgen we voor gratis vervanging indien de planten op de juiste manier worden onderhouden. Denk hierbij aan water geven, snoeien en het tijdig verwijderen van onkruiden.