Tuinonderhoud De Dooij

Groene onderhoudsvriendelijke tuin

Blijvende zichtlijnen door periodiek tuinonderhoud

Heeft u de tuin laten ontwerpen en aanleggen door ons?
Dan bieden we een extra service: halfjaarlijks tuinonderhoud, zodat u de ideeën van de tuinarchitect behoudt.
Op deze manier kunt u blijvend genieten van uw tuinontwerp.

de Dooij-8107

Behoud uw ideale tuin met ons tuinonderhoud

Na een tijdje heeft de beplanting in uw tuin haar ideale omvang bereikt. U heeft uw droomtuin en die wilt u natuurlijk zo houden.
Alleen voor onze klanten voeren wij daarom twee keer per jaar een compleet tuinonderhoud uit. Omdat we uw tuin bedacht hebben, kunnen wij als geen ander het ontwerp behouden. Vormen, zichtlijnen, eenheid en rust, we kennen de basis van uw tuin en weten waarvoor u gekozen heeft.

Wat houdt het complete tuinonderhoud in?
Met oog voor het tuinontwerp snoeien we de bomen, knippen de heggen, dunnen de planten uit en voorzien de grond van de juiste voedingsstoffen. Zo blijft de beplanting op haar mooist en versterken we haar kwaliteit. Natuurlijk voeren we het afval voor u af en hoeft u niets te doen.
Met een halfjaarlijkse onderhoudsbeurt behoudt u het originele tuinontwerp en kunt u het hele jaar genieten van een mooie en nette tuin.

Na een jaar

"Nadat  onze voortuin volledig was ontdaan van verwilderde struiken en bomen, hadden we geen idee wat we terug moesten planten.
Met zure bos grond hadden we geen ervaring. Roel heeft er een prachtig ontwerp voor  gemaakt die bij deze grondsoort paste.
Binnen enkele weken en goede planning heeft hij er een prachtig kunstwerkje van gemaakt. Ik zou zeggen Roel de Dooij op naar de achtertuin."

Van Eekelen

Lees meer ervaringen »

de Dooij-8099
de Dooij-8139

U kunt ons alles vragen

Ons team bestaat uit Nederlandssprekende vakmensen. Dat betekent dat zij niet alleen weten wat het beste is voor uw tuin, maar u hun er ook alles over kunt vragen. Wanneer gaan welke planten bloeien? Zijn de vruchten van de boom te eten of misschien zelfs giftig? Wat gebeurt er met de natuurvijver als u er vissen inzet? Wat moet u doen bij strenge vorst? We delen graag onze kennis met u.

Maak een afspraak

Hebben wij uw tuin ontworpen en aangelegd?
Maak dan nu een afspraak voor halfjaarlijks tuinonderhoud.